Talian Bantuan KWAP
Kami sedia membantu anda

Memilih pilihan...

Komuniti 2016

KWAP DI PESTA KERJAYA GRADUAN UKEC 2016

Sekali lagi pada tahun 2016 Prima Ekuiti (UK) Limited membantu dan mewakili KWAP di gerainya untuk mempromosi KWAP sebagai majikan pilihan di Pesta Graduan UKEC yang diterajui oleh para pelajar. Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pegawai Maklumat kami menghadiri majlis tersebut. Tambahan lagi, CIO kami merupakan penceramah jemputan pada Majlis Makan Tengah Hari Korporat Gencorp.

LATIHAN INDUSTRI PEUK 2016

Prima Ekuiti (UK) Limited terus menawarkan penempatan  latihan industri pada tahun 2016. Dua orang pelatih menghabiskan masa selama 8 minggu di pejabat untuk mendapatkan pengalaman praktikal tentang pengurusan aset industri.

LATIHAN MEMBINA PASUKAN PEUK

Di Prima Ekuiti (UK) Limited, pasukan ini percaya bahawa memupuk suasana kerja kolej meningkatkan kualiti produktiviti dan prestasi pasukan. Selalunya, pasukan ini meluangkan masa di luar waktu kerja untuk membina hubungan mesra ini.

CABARAN PELABURAN PEUK 2016

Prima Ekuiti (UK) Limited akan menganjurkan Cabaran Pelaburan pertama pada tahun 2016 untuk para pelajar di UK. Pertandingan ini bertujuan untuk membolehkan para pelajar membina penghargaan yang lebih baik untuk industri pelaburan dan menyediakan peluang bagi peserta untuk meningkatkan pelbagai kecekapan. Sejajar dengan objektif syarikat ini, pertandingan ini juga melengkapkan bakal bakat dengan lebih baik agar dapat memasuki industri pelaburan, sekiranya mereka memilihnya selepas tamat pengajian. 

SIMPOSIUM PELABURAN 2016

Tahun ini diakhiri dengan kejayaan Prima Ekuiti buat julung kali – Simposium Pelaburan KWAP 2016 yang diadakan di Hotel May Fair pada 21 Disember. Program ini diadakan  dengan matlamat atau menyediakan platform wacana untuk para pelabur berhubung dengan rakan sejawat dan pakar industri dengan melibatkan diri dalam hal ehwal topikal sempadan dengan kehadiran khas Tan Sri Dr. Mohd Irwan Serigar, Ketua Setiausaha Perbendaharaan Malaysia. Untuk maklumat lanjut sila klik sini.

IKUTI PERKEMBANGAN STATUS PENCEN ANDA DENGAN PERSPEKTIF DARIPADA KWAP

Maklum Balas

Pertanyaan

Maklum Balas

Had Muat Naik Fail
  • Saiz lampiran tidak melebihi 2 MB
  • Anda boleh muat naik fail dengan format berikut
    .gif, .jpg, .doc, .txt, .pdf
Laman sesawang ini menggunakan versi terkini terkini Firefox, Chrome dan Safari atau Internet Explorer 10.

langgan sekarang untuk mendapatkan tinjauan terkini kami!

Laman sesawang ini menggunakan versi terkini terkini Firefox, Chrome dan Safari atau Internet Explorer 10.

Kenyataan Tawaran Tender

Cadangan untuk Membekal, Menghantar, Memasang, Men...

Cadangan untuk Membekal, Menghantar, Memasang, Menguji, Mentauliah dan Menyelenggara Centralised Application Monitoring Tools (CAMT) untuk KWAP

Kenyataan Tawaran Tender

Cadangan Rangka Kerja Perancangan, Pengurusan, Pen...

Cadangan Rangka Kerja Perancangan, Pengurusan, Pengendalian Teknikal, Produksi dan Kerja-Kerja Kreatif untuk keseluruhan acara KWAP Inspire Conference 2024

Hubungi Kami
Ikut Kami
Hubungi Kami
Ikut Kami